Solution architects

Over ons

Onafhankelijk, oplossingsgericht en rechtlijnig met als doel een passende oplossing die perfect aansluit op uw wensen, dat is waar wij naar streven. Ons team van ervaren IT-specialisten helpt u bij het maken van de juiste keuzes en ondersteund waar nodig ongeacht de omvang of complexiteit van uw vraagstuk. Dit mede door diversiteit en verschillende kennisgebieden binnen ons team en de jarenlange ervaring in diverse sectoren.

ONZE OPLOSSINGen

ADVIES & CONSULTANCY

Ons team van ervaren consultants adviseert u bij de selectie en implementatie van nieuwe systemen, of het optimaliseren van uw bestaande systemen. Hierbij houden we rekening met de huidige inrichting van uw bedrijfsprocessen en bestaande systemen, met als doel een optimale integratie in uw organisatie. Door onze jarenlange ervaring in diverse sectoren kunnen we u tevens helpen bij het optimaliseren van uw bestaande systemen en bedrijfsprocessen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om te kijken hoe wij u kunnen helpen om uw doelen te bereiken.

AI-MODELLEN & AI-TOEPASSINGEN​

Met de snelle ontwikkeling van de Artificial Intelligence (AI) technologie, is het steeds belangrijker om deze innovatieve technieken te integreren in uw bedrijfsprocessen. Ons ervaren team van AI-experts biedt u de mogelijkheid om de kracht van AI te gebruiken om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en nieuwe inzichten te genereren.

Door gebruik te maken van de nieuwste AI-technologieën en machine learning algoritmen, kunnen we u helpen bij het ontwikkelen van AI-modellen en AI-toepassingen die specifiek zijn ontworpen voor uw organisatie. Ons doel is om de AI-technologie toegankelijk te maken voor het midden- en kleinbedrijf, zodat u de voordelen kunt ervaren van deze innovatieve technologie.

Wij werken nauw samen met u om de juiste data te identificeren en te organiseren, zodat we de meest accurate en betrouwbare AI-modellen en -toepassingen kunnen ontwikkelen. Privacy, veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel, en we zullen er alles aan doen om u te ontzorgen wat betreft de beveiliging van uw bedrijfsgegevens.

Laat uw bedrijfsgegevens en AI voor u werken en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om te kijken hoe wij u kunnen helpen om uw doelen te bereiken.

BIG DATA & DASHBOARDS

Big-data dashboard tools, zoals PowerBI, geven uw organisatie real-time inzicht om te ondersteunen bij het nemen van beslissingen en bieden daarnaast ondersteuning bij de aansturing van de dagdagelijkse operatie. Door het verwerken, analyseren en inzichtelijk maken van uw gegevens uit verschillende bronnen, waarbij correctheid, gebruiksvriendelijkheid en beschikbaarheid van groot belang zijn, krijgt u meer grip op uw organisatie en de verschillende informatiestromen doorheen uw organisatie. Onze gekwalificeerde experts en data-analisten werken nauw met u samen om op een efficiënte manier de verschillende databronnen te identificeren en deze op de juiste manier te organiseren en samen te voegen tot één uniform geheel. Privacy, veiligheid en betrouwbaarheid bij het gebruik en beschikbaarstellen van uw gegevens staat uiteraard hoog bij ons in het vaandel, waarbij we er alles aan doen om u te ontzorgen wat betreft de beveiliging van uw bedrijfsgegevens. Laat uw bedrijfsgegevens voor u werken.

SOFTWARE ONTWIKKELING

Sinds jaar en dag bieden we professionele softwareontwikkeldiensten aan waarbij we samen met u een maatwerkoplossing creëren die perfect past bij de wensen en eisen van uw organisatie. Onze software consultant zal uw softwarebehoeften in kaart brengen en vastleggen waarna ons team van ervaren ontwikkelaars vervolgens een oplossing op maat ontwikkeld en oplevert. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technieken, methodieken en best-practices waarmee we o.a. de veiligheid en doorontwikkeling van de oplossing waarborgen. Afhankelijk van uw behoeften zal er geadviseerd worden voor een Windows/MacOS desktop-applicatie, iOS/Android mobiele-applicatie, webapplicatie of een combinatie hiervan.

ons team

ROEL CLAESSEN

SENIOR SOLUTION ARCHITECT

JEAN HUVENEERS

SENIOR SOLUTION ARCHITECT

ROY LIEBEN

SENIOR SOLUTION ARCHITECT

MARCEL VAN BIRGELEN

SENIOR SOLUTION ARCHITECT

CHRIS WEERMANN

SOFTWARE ENGINEER

STIJN VANROYE

SENIOR SOLUTION ARCHITECT
WERKGEBIEDEN
EMAIL

info@scalix.eu

Service@scalix.eu

Administratie@scalix.eu

TELEFOON

+31 (0)85 8085 426

ADRES

Poststraat 1,
6135KR Sittard

KVK

88376575

IBAN

NL92 RABO 0335 9662 41

BTW

NL864600033B01

© SCALIX 2024
ALGEMENE VOORWAARDEN
PRIVACY VOORWAARDEN