Consultancy

Mensen die aan een tafel werken aanhun laptops met elkaar

Een schat aan ervaring

Wij zijn experts in verschillende IT- en OT-dingen om systemen beter en veiliger te maken. We doen dingen zoals het scheiden van IT- en OT-systemen, waarbij we naar netwerken, firewalls en andere dingen kijken om ze veiliger te maken. We helpen ook met het verplaatsen van datacenters en dingen naar de cloud, en het upgraden van systemen zoals netwerken en Azure. Als er problemen zijn met hoe snel dingen werken, kijken we naar alle delen van het systeem om te zien waar het vastloopt en maken we het beter. Ook helpen we met het maken van regels en dingen om ervoor te zorgen dat we aan alle regels voldoen. We helpen bedrijven ook met het automatiseren van dingen zoals inkoop en facturen voor bedrijven die Managed Services aanbieden. En tot slot helpen we bedrijven met het laten groeien van hun applicaties en systemen zodat ze meer kunnen doen.

Enkele gebieden waarin we uitgebreide ervaring hebben:

Implementatie van scheiding tussen IT- en OT-systemen ten behoeve van verbeterde beveiliging (netwerk, firewall, authenticatie, scada, …).

Infrastructuurmigraties zoals datacenterverhuizingen, migraties naar de cloud, migraties uit de cloud, vervanging-/upgrade-projecten. (netwerk, firewall, VMWare, Azure, …)

Performance problemen doorgronden, wij prikken door verschillende lagen heen en helpen door vast te stellen waar applicatie, database, netwerk, compute en storage niet goed op elkaar inspelen zodat op de juiste plekken aanpassingen gedaan kunnen worden.

Implementatie van beleid en technologie op gebied van BIO (Baseline Informatiebeveiliging Overheid), NIS(2), AVG.

Automatisering van inkoopadministratie en facturatiediensten voor Managed Service providers

Scalen van applicaties en infrastructuur (van dev/test naar productie, standalone naar cluster, …).

OOK HULP NODIG?